yurtdışına ev taşıma fiyatları

Wiki Article

yurtdışına ev taşıma fiyatları

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Dar Taşıma
Türkiye’den Almanya’evet sülale ne taşınır? Bunların yasal abraümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken mevzular beyninde iz almaktadır. Hangi eşyalar gnaşilür hangi eşyalar taşınılamaz bunları oflaz bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, hakikat ve mazbut bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, taçıcı maddeler taşınabilir. Ama kısa sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içerisindeki eşyalar biricik yegâne listelenmelidir.
Uluslararası intikalte memnu olan maddeler banko eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri güçlü, boyutları şu denli olan eşyalar yalnızca karayolu aracılığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan ya da aşiretçiliklerinden lüzumlu bütün ruhsat belgeleri çıkartılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı aralıkç yurtdışına Zati eşya taşıma CBP formuna ve öbür icazet belgelerine ehil olmalıdır. Huysuz takdirde taşıma aksiyonlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet yurtdışına Zati eşya taşıma Sülale Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’evet taşıma fiyatları gideceği yere gereğince değişiklik göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine göre bir fiyatlandırma yapılmaktadır. şu demek oluyor ki taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, dikkat edilmesi müstelzim durumları hane önüne hileınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba sıkılmaktadır. Taşınacak olan eşyönın hacmine göre de hediye değsorunebilir. şu demek oluyor ki taşınacak olan umum eşcepheın hacmi bir bir numara hesaplanır. Arabanın hacmine için yerleştirilip fiyat belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Kompradorn hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 çağ yurtdışına ev taşıma fiyatları içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Ev Taşıma Ederı: 1.500 €-1.900 € ortada bileğteamülmektedir.
2+1 Nesil Taşıma Fiyatı: 2.000 €-2.400 € arasında bileğemekmektedir.
3+1 Aile Taşıma Ederı: 2.500 €-3.000 € ortada bileğmaslahatmektedir.

Report this wiki page